Mandoliini, jouhikko, ukulele ja 2-rivinen haitari samassa kuvassa

Lyhytkurssit

Käpylän musiikkiopiston kamulinja järjestää avoimia lyhytkursseja muutaman kerran vuodessa. Yleensä lyhytkurssit on suunnattu aikuisille ja nuorille mutta toisinaan niitä järjestetään myös lapsille tai perheille. Paikat kursseille jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kursseille ilmoittaudutaan jokaisen kurssin omalla ilmoittautumislomakkeella, jolle löytyy linkki kurssikuvauksen yhteydestä.

Lyhytkurssit keväällä 2020

Nokkahuilun alkeiskurssi 1.–2.2.2020

Lauantai 1.2.2020 klo 13.00–14.45 (sis. 15min tauon)
Sunnuntai 2.2.2020 klo 13.00–14.45 (sis. 15min tauon)
Paikka: Karjalatalo, 2.krs (Käpylänkuja 1)
Opettaja: Sini Vahervuo
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Linkki ilmoittautumislomakkeelle

Onko nokkahuilun soittotaitosi ruosteessa? Haluaisitko opetella soittimen, jolla on opetettu lintuja laulamaan? Nokkahuilun alkeiskurssi sopii kaikenikäisille nokkahuilunsoitosta innostuneille, eikä aikaisempaa osaamista vaadita. Kurssilla tutustutaan nokkahuilunsoiton alkeisiin, etsitään mukava ja ergonominen soittoasento, tehdään hengitysharjoituksia sekä musisoidaan osallistujien osaamistason mukaan yksi- ja moniäänisesti.

Kurssille tarvitset mukaan oman sopraano- tai tenorinokkahuilun. Kurssin oppimateriaalina käytetään kurssin opettajan Sini Vahervuon kirjaa ”Pieni nokkahuilukirja – nokkisalkeet kaikenikäisille”, jota voi halutessaan ostaa tekijältä kurssin yhteydessä. Opetus tapahtuu pienryhmässä ja sisältää myös yksilöohjausta. www.sinivahervuo.com