Kalenteri

Kalenteri

Ilmatar ja linnut - Opera piccolo

11.04.2015
Paikka: Karjalatalo klo 10 ja klo 11

ILMATAR JA LINNUTOPERA PICCOLO

Kaksi esitystä lauantaina 11.4.2015 klo 10 ja klo 11.
Sopii kaikille, erityisesti lapsiperheille!

Sävellys: Soili Perkiö
Libretto Hannele Huovin sadun mukaan: Virpi Rautsiala
Sovitus: Liisa Kupiainen 

Pienoisooppera Ilmatar ja linnut kertoo kevään ihmeestä akan ja ukon sekä erilaisten eläinten avulla:

Mökissä elelevät ukko ja akka, on kissakin maitoviiksi. Vieraina ovat käyneet kuluneen vuoden aikana vain syksy ja talvi. Jokainen päivä on silti uusi aarre. Mökin väki odottaa. Vihdoin tuuli kohisee ja ilman täyttää pauhu: Ilmatar tulee! Ilmatar tuo tullessaan kevään valon ja lämmön. Hänen viittansa jokaisessa poimussa on pieni lintunen ja jokaisessa taskussa pieni perhonen. Ilmatar opettaa linnut laulamaan ja jatkaa sitten matkaa pohjoista kohti.
 

Esityksen toteuttavat Käpylän musiikkiopiston kansanmusiikki- eli kamulinjan muskarit (opettajina Tytti Metsä ja Mira Törmälä), rytmiikkaryhmät (opettajana Emmi Kujanpää) sekä lauluryhmät ja laulusolistit (opettajana Veera Voima) yhdessä opiston peruslinjan jousiorkesterin kanssa. Orkesteria johtaa Ahti Valtonen.

Karjalatalon juhlasalissa (Käpylänkuja 1) esitettävä pienoisooppera on suunnattu erityisesti pikkulapsiperheille, mutta se sopii kaiken ikäisille. Muskari- ja rytmiikkaryhmien osalta esitys toteutetaan kaksoismiehityksellä, niin että klo 10.00 alkavassa esityksessä on eri ryhmiä kuin klo 11.00 esityksessä.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lähettäjä
10.11.2014
Viimeksi muokattu
23.03.2015
Tunnisteet: kamulinja, peruslinja