Rekrytointi

2 x viulupedagogi Käpylän musiikkiopistoon

 

Käpylän musiikkiopisto on kodikas ja luotettava, humaani ja asiantunteva. Pedagogimme omaavat rautaisen ammattitaidon. He tukevat oppilaittensa musiikillista kasvua rakkaudella ja lämmöllä, ymmärryksellä ja tavoitteita asettaen. Käpylän musiikkiopisto on musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja noin 750 oppilaalle.

 

Käpylän musiikkiopisto julistaa haettavaksi kaksi toistaiseksi voimassa olevaa viulunsoitonopettajan työsuhdetta. Toinen työsuhde on toimi tai päätoimi. Toinen työsuhde on sivutoimi.*

 

Etsimme 60 vuotta täyttäneen opistomme opettajariveihin kahta monipuolista ja innostavaa viulunsoitonopettajaa, joiden toimenkuvaan sisältyy viulunsoiton yksilö- ja ryhmäopetusta. Ryhmäopetus (suzukiryhmät, soitinvalmennus ja/tai kamarimusiikki) räätälöidään valitun opettajan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Edellytämme opettajalta vahvaa uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista, työkokemusta alalta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme innostusta ja osaamista opetuksen kehittämiseen sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti jousikollegiomme ja koko opettajakunnan yhteiseen toimintaan. Toimeen/päätoimeen valittavalta henkilöltä edellytämme lisäksi suzukimenetelmän vahvaa osaamista, ja luemme eduksi kiinnostuksen kouluttautua suzukiopettajakouluttajaksi.

 

 

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Valitun henkilön on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

 

 

Odotamme hakemustasi 17.3.2019 mennessä. Haastattelut, opetus- ja soittonäytteet järjestämme ti-ke 2.-3.4. sekä pe 5.4.2019. Ilmaise työhakemuksessasi mistä työsuhteista (toimi, päätoimi vai sivutoimi) olet kiinnostunut. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja kelpoisuuden osoittavine todistuksineen osoitteesiin tuuli.talvitie@kmo.fi sekä kanslia@kmo.fi

 

 

Lisätietoja:

Rehtori Tuuli Talvitie

tuuli.talvitie@kmo.fi

050 449 8922

 

 

* Toimi = opetusvelvollisuus 23h

Päätoimi = opetusvelvollisuus 16h tai enemmän

Sivutoimi = opetusvelvollisuus alle 16h