Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

20.08.2018

Ryhmäopetus käynnistyy

[l:communityCalendarItem]

Syksyn aloitus  

Peruslinjan soittotuntien sopiminen onnistuu Taivaskalliontiellä ma 13.8. klo 17-19, ellei oman opettajan kanssa toisin ole sovittu. Myös mupe-opettajat Maija Helve ja Pekka Koivisto (peruslinja) ovat tuolloin paikalla Taivaskalliontie 3:ssa, mikäli Eepos-ilmoittautuminen tai oman ryhmän valinta tuottaa ongelmia. (ks. alla)

Syksyn soitot ja laulut lähtevät käyntiin pääsääntöisesti ti 14.8.18. Ryhmäopetus käynnistyy viikolla 34 peruslinjan karusellia lukuunottamatta (aloitus 13.8.!).
Syksyä koskevassa tiedotteessa lisää tietoa mm. syksyn aikatauluista.  Syystiedotteen pääset lukemaan tästä

MUPE- ja rytmiikkaryhmiin  

Mupe- ja rytmiikkaryhmiin ilmoittautuminen alkoi jo keväällä Eepoksessa 2.5. alkaen. Jos Eepos-tunnukset ovat hukassa, voi ottaa yhteyttä kansliaan: kanslia@kmo.fi tai puh 050 449 8912 (ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15).

Ilmoittaudu muskareihin ja kamulinjan ryhmiin! 
  

Muskarit, kamulinjan avoimet ryhmät - Avoin ryhmäopetus
Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018–2019 ryhmiin tapahtuu Eepoksen kautta. Ilmoittautumislomakkeet: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

Opiston historiikki
  

Pitkän taipaleen kunniaksi ilmestyi opiston historiikki, joka on nimeltään Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta. Runsaasti kuvitettua, 248-sivuista kirjaa voi ostaa opiston Taivaskallion ja Karjalatalon toimipisteissä. 

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Kevään viimeinen KAPULA sisältää mm. eläköityvän rehtorin, Raimo Päiväläisen haastattelun ja kirjoituksen Hollannin huilukilpailuista.
Myös maaliskuun 2018 KAPULA on edelleen luettavissa!
Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 


Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 050 449 8940 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistotaloon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina. Karjalatalolla voi kysyä kamutoimistosta.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja