Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

28.02.2018

Kalevalan päivän konsertti

Emmi Kujanpään kantele- ja lauluoppilaat esiintyvät, yhteislaulua.

Kamusali

[l:communityCalendarItem]

01.03.2018

Alpon iltasoitto

[l:communityCalendarItem]

06.03.2018

Suzukikonsertti

[l:communityCalendarItem]

08.03.2018

Pianokavalkadi

[l:communityCalendarItem]

13.03.2018

Suzukikonsertti

[l:communityCalendarItem]

Hiihtoloma 

  Viikko 8 (19.-23.2.18) on opiston hiihtolomaa, toivomme hiihtokelejä! 
Rehtorin tehtävä avoinna  Nykyisen rehtorin eläköityminen lähestyy, ja Käpylän musiikkiopisto hakee parhaillaan rehtoria, hakuaika päättyy 28.2.18 klo16! 

Uusi opintosihteeri  Opiston opintosihteeri Riikka Suuronen jäi helmikuun alusta opintovapaalle, ja häntä tuli tuuraamaan vuoden ajaksi Anna Jaara, tervetuloa! 

Muskareihin ja kamulinjan ryhmäopintoihin


  

Avoin ryhmäopetus: perus- ja kansanmusiikki- eli kamulinjan muskarit, rytmiikkaryhmät ja kamulinjan ryhmät
Ryhmäoppilaat lukuvuodelle 2017-2018 ilmoittautuvat EEPOS-järjestelmän kautta 
Linkki ilmoittautumiseen: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

Kevään 2018 oppilasvalinnat

  Kevään oppilasvalinnat lukuvuodelle 2018-2019 järjestetään toukokuun lopussa, viikolla 22.
Oppilasvalintoihin voi ilmoittautua toukokuussa tähän tulevan Eepos-linkin kautta. Järjestelmä on uudistumassa, lisätietoa myöhemmin.

Opiston historiikki:
Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta
  

Lukuvuosi 2016-2017 huipentui sunnuntaina 4.6.2017 Käpylän musiikkiopiston 60-vuotisjuhliin Musiikkitalon suuressa salissa. 

Juhlan kunniaksi ilmestyi opiston historiikki, joka on nimeltään Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta. 248-sivuista, runsaasti kuvitettua kirjaa voi ostaa opiston Taivaskallion ja Karjalatalon toimipisteissä. Kirjan hinta on 25 euroa.

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Syyslukukauden KAPULA on ilmestynyt, ole hyvä!
Kuvia Musiikkitalolta, juttuja syksyn varrelta. 
Uudet opetushallituksen ohjeet syksyltä2017 opetussuunnitelman laatimiseen löytyvät pdf-tiedostona tästä. OPS_Laaja oppimäärä2017 
Kapulassa pohdintaa myös tähän opiston opetussuunnitelmatyöhön liittyen. 

Viime kevään 2017 KAPULAssa juttuja mm. Juvenalian kamarimusiikkikilpailun voittoisasta trio Hujauksesta, uuden talouspäällikkömme Mira Saartion haastattelu, juttu Pieni merenneito-projektin edistymisestä ja visaisia kysymyksiä arvioinnista.

Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 

 

 

Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Talvilomaa vietetään 19.-25.2. Pääsiäislomaa vietetään 29.3.-2.4. Opetusta ei myöskään ole vappupäivänä 1.5. eikä helatorstaina 10.5. Lukuvuoden viimeinen opetuspäivä on 24.5.

Syksyn tiedote koko lukuvuodesta on lähetetty sähköpostitse koteihin. Tiedotteessa on tärkeää tietoa opintoja, oppilasmaksuja ym. koskien. Tiedote löytyy myös täältä.

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 726 3306 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistoon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja