Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

21.04.2018

Kamulinjan tapahtumapäivä

Tapahtumia kaiken ikäisille pitkin päivää, mm. päivätanssit. Tarkempia tietoja lähempänä.

Karjalatalo

[l:communityCalendarItem]

22.04.2018

Balladitanssit

[l:communityCalendarItem]

24.04.2018

ARRIVEDERCI A FIRENZE!

Kamariorkesteri Juvenalia, Käpylän musiikkiopiston orkesteri sekä Musisoinnin ilon soittajia

Sellosali

[l:communityCalendarItem]

24.04.2018

Suzukikonsertti - sellot

[l:communityCalendarItem]

25.04.2018

Markon iltasoitto

[l:communityCalendarItem]

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen ensi lukuvuodeksi
  

Yksilöoppilaat (perus- ja kamulinja) ja karusellin oppilaat ilmoittautuvat jatkamaan opintojaan Eepoksessa, ilmoittautumaan pääsee tästä. Ilmoittautumislomake avautuu käyttöön 9.4.18 ja sulkeutuu 20.4.18. Jatkoilmoittautumiseen tarvittavat tunnukset lähetetään koteihin viikkoa aikaisemmin. Kamun avointen ryhmien ja muskarien osalta vastaavat päivämäärät: auki 2.5. - kiinni 8.5.18.

Kevään 2018 oppilasvalinnat  Kevään oppilasvalinnat lukuvuodelle 2018-2019 järjestetään toukokuun lopussa, viikolla 22. 
Kaikkien uusien oppilaiden ilmoittautuminen oppilasvalintoihin on auki 9.5. - 23.5.18 tähän tulevan Eepos-linkin kautta. 

Infotilaisuus oppilasvalinnoista  

Keskiviikkona, 16.5.18 klo 18 opiston aulassa järjestetään infotilaisuus soitto- tai lauluharrastusta harkitsevien lasten vanhemmille. Tilaisuudessa saa tietoa musiikkiharrastuksesta ja Käpylän musiikkiopiston tarjoamista monista opiskelun vaihtoehdoista. Aulassa soi myös lyhyt musiikkihetki, ja lopuksi on aikaa kysellä eri soitinten opettajilta opiskelusta! Tervetuloa! 

Uusi opintosihteeri  Opiston opintosihteeri Riikka Suuronen jäi helmikuun alusta opintovapaalle, ja häntä tuli tuuraamaan vuoden ajaksi Anna Jaara, tervetuloa! Annasta haastattelu tulevassa Kapulassa!

Muskareihin ja kamulinjan ryhmäopintoihin


  

Avoin ryhmäopetus: perus- ja kansanmusiikki- eli kamulinjan muskarit, rytmiikkaryhmät ja kamulinjan ryhmät
Ryhmäilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 on jo suljettu. Uusien ilmoittautuminen lukuvuoden 2018–2019 ryhmiin alkaa 9.5. 2018. Ilmoittautumislomakkeet tulevat löytymään Eepos-sivulta: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

Opiston historiikki
  

Pitkän taipaleen kunniaksi ilmestyi opiston historiikki, joka on nimeltään Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta. Runsaasti kuvitettua, 248-sivuista kirjaa voi ostaa opiston Taivaskallion ja Karjalatalon toimipisteissä. Kirjan hinta on 25 euroa.

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Kevään 2018 ensimmäinen KAPULA ilmestyi on ilmestynyt!
Syyslukukauden KAPULAssa tietoa mm. uuden opetussuunnitelman laatimisesta.  Uudet opetushallituksen ohjeet  tähän työhön löytyvät pdf-tiedostona tästä. OPS_Laaja oppimäärä2017 

Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 

 

 

Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Pääsiäislomaa vietetään 29.3.–2.4. Opetusta ei myöskään ole vappupäivänä 1.5. eikä helatorstaina 10.5. Lukuvuoden viimeinen opetuspäivä on 24.5.

Syksyn tiedote koko lukuvuodesta on lähetetty sähköpostitse koteihin. Tiedotteessa on tärkeää tietoa opintoja, oppilasmaksuja ym. koskien. Tiedote löytyy myös täältä.

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 726 3306 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistoon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja